• Mun. Ploiesti, Bld. Republicii, nr.153, bl. 29C, ap. 5
  • 0722-949.325

Cheia casa P+1

Cheia - zona Cheia

ID Oferta: 291

.

Pret: 90.000 €

a_18.jpeg
Caracteristici
ID oferta 291
Pret 90.000 €
zona Cheia
Nr camere 5 camere
Suprafata 173 m2
Agent Trifanescu LUIGI
Actualizat la 2023-05-23 11:36:24
Nr afisari 17
Specificatii
Suprafata construita 208
Suprafata teren 255
Grad mobilare Mobilat
Numar bai 2
Garaj da
Grad finisaj Finisat
Structura de rezistenta Beton
An constructie 2004
Gresie da
Faianta da
Masina de spalat da
Aer conditionat da
Parchet da
Masina de spalat da
Apa da
Acoperis da

Statiunea CHEIA, casa dispusa pe parter, etaj si pod, avand o amprenta la sol de 104 mp, suprafata construita desfasurata de 204 mp si o suprafata utila totala de 173 mp. Casa dispune de living, baie, bucatarie si teresa la parter, etajul fiind ocupat de 3 dormitoare, hol, baie, terasa acoperita cu acces catre pod. Incalzirea se face cu sobe teracota (lemn) si electric (aparate AC).

Localitatea este una dintre cele mai frumoase şi sălbatice locuri din Prahova. Fie că optaţi pentru o seară la cort, la pensiune sau doar câteva ore la iarbă verde, vă puteţi încărca bateriile într-un weekend la Cheia.

Situată la poalele munţilor Ciucaş, staţiunea are toate coordonatele unui loc de relaxare: apropierea de râul Teleajen, un aer cu o ozonificare ridicată, temperaturi medii în luna iunie de 16 grade şi precipitaţii moderate. Este la doar 60 de km Nord de Ploieşti, pe DN1 A, Bucureşti-Braşov, iar modalităţile de a ajunge aici sunt foarte diversificate: fie cu maşina pe ruta Ploieşti-Măneciu-Cheia, fie cu microbuze.

Chiar şi câteva ore petrecute la iarbă verde, în unul din nenumăratele locuri amenajate pe malul râului Teleajen, pot fi de real ajutor pentru persoanele care suferă de astenie nervoasă, suprasolicitare fizică şi intelectuală, anemii, hipertiroidism bening sau dereglări de creştere juvenilă.

Camparea este permisă gratuit pe multe din pajiştile din staţiune, iar amatorii de drumeţii montane au la dispoziţie până la 20 de trasee marcate, accesibile tot timpul anului, spre Vârful Ciucaş, cabana Babarunca, Muntele Roşu, Culmea Zăganu sau Poiana Tesla. 

Dacă vreţi mai mult confort, puteţi opta pentru unul din nenumăratele hoteluri şi pensiuni din staţiune. 

Majoritatea locurilor de cazare au piscine unde copiii se pot distra pe cinste, sub supraveghere, în timp ce adulţii se pot plimba pe drumurile sălbatice de munte cu ATV-uri, biciclete sau jeep-uri. Tot la aceste pensiuni vă puteţi găti singuri un grătar sau gazdele vă vor răsfăţa cu mâncăruri tradiţionale sau din alte bucătării ale lumii şi vinuri pe alese,

Şi, dacă tot ajungeţi în zonă, nu rataţi Mănăstirea de călugări Cheia, atestată de la 1770, arsă de turci şi pictată de Gheorghe Tăttărescu în 1837, sau Muzeul Florilor de Mină, unde puteţi admira peste 300 de exponate de o frumuseţe neobişnuită. - sursa Dana Mihai " Suprasolicitarea intelectuala si asteniile se vindeca la Cheia" - adevarul.ro

postat in 2023-05-23 11:28:53
Trimite un mesaj

0722949325